Miss Li- I heard of a girl

2012-04-03 - 20:59:29
Jag hittade denna låt på min mobil för några dagar sedan. Min kompis skickade denna låt till mig för flera månader sedan, men jag lyssnade aldrig på den. Jag har aldrig riktigt gillat Miss Li... Men ja, fick för mig att lyssna på den, och wow. Den var riktigt bra, och texten är sorglig.

Låten handlar om en tjej som är mobbad och är rädd varje dag då hon går till skolan, att hennes föräldrar inte vet om att hon blir mobbad och att hon mår så dåligt så att hon till slut stänger dörren till sitt rum och begår självmord.


Jag ska nog lyssna på lite fler låtar av Miss Li, för den här var riktigt bra.

Dagens låt: Sting - Deep In The Meadow

2012-04-02 - 18:09:30
Vissa av er kanske tycker att jag bloggar för mycket om Hungerspelen... men nej! Man kan inte blogga om Hungerspelen för mycket! Hungerspelen är det enda jag tänker på just nu. Okej, inte bara. Lite annat också, såsom Adam Brody... Men det är en annan historia!

Jag kan bara inte sluta lyssna på Deep In The Meadow, även känd som Rue's Lullaby. Jag har den fastklämd i hjärnan, och ja. Jag nynnar på den just nu. Katniss sjunger ju Deep In The Meadow för Rue i filmen. Men i denna version så är det en man som sjunger. Denna sång får bli "Dagens låt"
Så fin. Och jag bjuder på en bild på Katniss och Rue:

Samt ett fint brev från Prim till Rue, kunde inte låta bli att ta med det i inlägget!
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!