Jacqueline Emerson - Catch Me If You Can

2012-03-29 - 21:16:35
"Foxface is trying to get sponsors I see"
True Story.

Ett musiktips som betyder speciellt mycket för Hungerspelenfans!



Detta är alltså Jacqueline Emerson som sjunger. Hon spelar Foxface i Hunger Games. Jag har tänkt lyssna på den här låten väldigt länge, men det har aldrig blivit av... Och wow! Jag älskar den!!!


Ovan är det bilder på Jacqueline Emerson i rollen "Foxface" i Hunger Games. Längst till Vänster är "spelarkortet" på henne och till höger under intervjun kvällen före hon ska till arenan.

Taylor Swift - Eyes Open

2012-03-15 - 19:22:25
Här är Taylor Swift's låt Eyes Open som är med i soundtracket till Hunger Games.

Mockingjaylovers.blogg.se

2012-03-15 - 15:18:47

Ett tips till er som är Hungerspelenfans: Kolla gärna in min och min kära vän Stinas Hungerspelenblogg, Mockingjaylovers.blogg.se.

Darin ♥

2012-03-12 - 16:28:54
Jag vet inte varför, men förut avskydde jag Darin. Under den tiden han var med i IDOL, men när han var med i Melodifestivalen typ förrförrförra året så gillade jag hans bidrag, You're out of my life, och idag när jag gick hem från min praktik (prao denna vecka, i en lågstadieskola. Jättesött!) så lyssnade jag på en gammal spellista på min mobil, och Darins låt Lovekiller var den första låten i den spellistan... Wow, hade glömt bort hur bra Darin faktiskt är. Så nu vill jag att ni ska spendera några minuter av era liv till att lyssna på denna låt!

Varning: Musikvideon till denna låt är... blodig.


Melodifestivalen

2012-03-11 - 12:36:29
Nu är jag tillbaka efter en lång bloggpaus. Jag har varit bortrest den senaste veckan, haft mycket att göra i skolan tidigare och därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen. Men igårkväll avgjordes ju melodifestivalen. Loreen vann och Danny kom tvåa. Personligen så hoppades jag att  Danny eller Dead by April skulle vinna, men jag tror att Loreen också kan komma långt i eurovision song contest. 

Mina favoritbidrag i melodifestivalen: 

Dead by April - Mystery

 

Molly Sandén - Why am I crying?




Lisa Miskovsky - Why start a fire



Loreen - Euphoria



Danny - Amazing



David Lindgren - Shout it out



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!